Μίγματα σε σκόνη

Μίγμα Βάφλας

Το μίγμα Βάφλας από τα Παγωτά Μίκυ περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά και είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά, προσθέτοντας μόνο νερό! Δε μυρίζει αυγό ενώ είναι κατάλληλο τόσο για γλυκές όσο και για αλμυρές βάφλες.
Παράγεται από υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες, έχοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Διατίθεται σε συσκευασία των 7 kg.

Έκθεση Artoza 2019

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της εταιρίας μας στην 16η Διεθνή Έκθεση αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2019.

Στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάσαμε νέα προϊόντα και εξοπλισμό εστίασης . Νέα συσκευασία για το παγωτό μηχανής, νέες ανανεωμένες γεύσεις παγωτού soft και γρανίτα, νέα μοντέλα παγωτομηχανών αλλά και νέα μοντέλα μηχανημάτων γρανίτας, βάφλας, κρέπας κλπ). Τα προϊόντα και ο εξοπλισμός της εταιρίας μας Μίκυ και artfrigo, ξεχώρισαν για την ποιότητα τους αλλά και για τις προσιτές τιμές τους, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

Παγωτομηχανές σκληρού παγωτού βιτρίνας

Μηχανήματα για σκληρό παγωτό βιτρίνας

🍧🍨🍦Νέα μηχανήματα για την παραγωγή σκληρού παγωτού βιτρίνας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με καινούργιο design και νέα τεχνολογία ανάδευσης κοχλία με αποτέλεσμα την τέλεια, αφράτη υφή στο παγωτό.
Τα μοντέλα μας διαφέρουν μεταξύ τους σε design, μέγεθος, χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και σε χωρητικότητα κάδων, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε, όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες για τους πελάτες μας. 🍦🍨🍧

Artozyma 2018

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της εταιρίας μας στην 8η Διεθνή Έκθεση Artozyma 2018.

Στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάσαμε νέα προϊόντα και εξοπλισμό εστίασης ( μαύρο παγωτό καρύδα, νέες γεύσεις γρανίτα, νέα μοντέλα παγωτομηχανών αλλα και νέα μοντέλα γρανιτομηχανών, βάφλας κλπ). Τα προϊόντα και ο εξοπλισμός της εταιρίας μας Μίκυ, ξεχώρισαν για την ποιότητα τους ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

Νέα ιστοσελίδα

Η εταιρεία μας ”Μίκυ” Μαντζαφός Κ. – Σταθόπουλος Ε. Ο.Ε. σας καλωσορίζει στο νέο και αναβαθμισμένο ιστοχώρο της.
Στον νέο και ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων, στις οποίες αναλύονται σχετικά θέματα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα υλικά, αλλά και μηχανήματα για το κατάστημά σας.
Στις σελίδες μας, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης, τα οποία θα αποτελέσουν την συνταγή για την καλύτερη και μέγιστη αποδοτικότητά στο κατάστημά σας!