Εταιρεία


Η εταιρεία Μίκυ είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείτε από το 1985 στο χώρο του παγωτού, με ιδρυτές τον κ. Μαντζαφό Κωνσταντίνο και τον κ. Σταθόπουλο Δημήτριο.
Ξεκινήσαμε να παράγουμε ως βασικό προϊόν Soft παγωτό μηχανής σε σκόνη, το οποίο από την πρώτη στιγμή γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά. Λίγο αργότερα, ξεκινήσαμε την παραγωγή σκληρού παγωτού βιτρίνας, δημιουργώντας με μεράκι, πάνω από 30 υπέροχες γεύσεις και την παραγωγή για πρώτη φορά ''από ελληνική εταιρεία'' Frozen Yogurt (Coolmix).

Η εταιρεία μας είχε και έχει ως βασικό στόχο την άμεση, ποιοτική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της, εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση, ποιοτικές πρώτες ύλες, αξιοπιστία μηχανημάτων και υπεύθυνες συνεργασίες. Δίνουμε πάντα ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, τόσο σε πρώτες ύλες, όσο και στην επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων μαζικής εστίασης για την επιχείρησή σας, ώστε να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Σκοπός μας είναι να σας υποστηρίζουμε και να είμαστε πάντα δίπλα σας, τόσο από την αρχική πώληση των μηχανημάτων, όσο και στην μετέπειτα συνεργασία, που αφορά τις πρώτες ύλες , το service & το after sales support. Η γενική υποστήριξη σε όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε είναι ζωτικής σημασίας τόσο για εμάς όσο και για εσάς που θέλετε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για έναν εξοπλισμό χωρίς προβλήματα στο καταστήματά σας. Γι’ αυτό είναι πάντα διαθέσιμοι οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί μας να σας λύσουν, όλα τα τυχόν προβλήματα έγκαιρα και αξιόπιστα. Με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πάντα δίπλα σας, θα είστε σίγουροι για την εξυπηρέτηση και πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Η πολιτική της εταιρίας μας δεν αρκείται σε έναν επιπρόσθετο πελάτη, αλλά σε έναν ακόμα «ικανοποιημένο» πελάτη.
Για το λόγο αυτό η εταιρία Μίκυ Ο.Ε. δεν συζητά μαζί σας σε πελατειακή βάση, αλλά σας θεωρεί συνεργάτες της. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων είναι στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειάζεστε. Είναι ευχαρίστησή μας να μιλάμε μαζί σας, να σας εξυπηρετούμε και να σας δίνουμε λύσεις στα προβλήματά σας.

Ήμαστε έτοιμοι να σας προμηθεύσουμε με καινούργιο ή μεταχειρισμένο τεχνικό εξοπλισμό όπως, Παγωτομηχανές, Βιτρίνες Παγωτού, Μηχανήματα αναμείξεως, Μηχανήματα Αναμείξεως Frozen Yogurt cool mix , Μηχανήματα Γρανίτας, Λουκουμαδιέρες, Βαφλιέρες, Κρεπιέρες και λοιπό εξειδικευμένο εξοπλισμό που αφορά την μαζική εστίαση, αλλά και πλήρη τεχνική υποστήριξη, service και ανταλλακτικά. Χρησιμοποιώντας λοιπόν μηχανήματα και α’ ύλες από την εταιρεία μας, είστε σίγουροι εσείς, αλλά και οι πελάτες σας, για την ποιότητα και την άρτια γεύση που όλοι μας ζητάμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Πραγματοποιούμε άμεση και υπεύθυνη αποστολή των παραγγελιών σας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε όποιο μέρος βρίσκεστε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι παραγγελίες των προϊόντων σας είθισται να δίνονται μία ημέρα πριν.

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Εμείς δημιουργούμε …
… Εσείς απολαμβάνετε!

Φιλοσοφία

Πυρήνα της φιλοσοφίας μας αποτελεί η εδραίωση σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες, γεγονός που αποδεικνύουμε καθημερινά με την έμπρακτη και εγγυημένη υποστήριξη που τους παρέχουμε. Έτσι λοιπόν, σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη, καθώς και ανταλλακτικά, βοηθητικά εξαρτήματα, πρώτες ύλες και φυσικά γραπτές εγγυήσεις και service των μηχανημάτων μας.

Στόχος

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Ακριβώς για αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούμε την πολυετή εμπειρία, την τεχνογωσία, αλλά και το μεράκι μας προκειμένου να σας προσφέρουμε εξοπλισμό και προϊόντα άριστης ποιότητας.

Εξέλιξη

Η εταιρεία παγωτού Mίκυ, έχοντας συνείδηση της σύγχρονης ανταγωνιστικής αγοράς, ακολουθεί τις νέες καταναλωτικές τάσεις και ενημερώνεται διαρκώς προκειμένου να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Κοινοποίηση